Sola Tannlegesenter
Sola Tannlegesenter
Våre tannlegekontorer har en historie tilbake til 1952. Da ble den første tannlegepraksisen i Sola etablert. Vi har gjennom årene utviklet oss til et moderne tannlegesenter og tilbyr både vanlig tannbehandling, spesialistbehandling og tannpleie.

Våre tannleger, spesialister, tannpleiere og tannhelsesekretærer vil alle gjøre sitt beste for å gi deg en bedre tannhelse, enten du bare trenger en enkel rens og kontroll, utskifting av en tannfylling, eller du trenger mer omfattende behandling med tannkjøttsbehandling, broer, implantater og proteser.

Uansett vil arbeidet alltid utføres av et engasjert og faglig oppdatert tannhelsepersonell, med moderne og oppdatert utstyr, og med de beste og nyeste teknikker og materialer. Vi disponerer bl a intraoral scanner, og 3D røntgen i tett samarbeid med radiolog tilknyttet senteret.

Krav fra de ulike statlige tilsyn (f. eks. datatilsynet, statens strålevern etc) blir håndtert av egen ansatt daglig leder.

Sola sentrum byr på mange GRATIS parkeringsplasser. Det er kort gå-avstand til våre kontorer, enten man kommer hit med bil eller buss.

Våre utvida og moderniserte lokaler er utstyrt med heis som tar deg til våre kontorer i både andre og tredje etasje.